. : Светове : .

Заповядайте във всички Светове!
 
ИндексPortalВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеПотребителиПотребителски групиВход

. : Светове : .

. : Светове : . - Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия

~*~*~*~
Три години след зловеща война, в която много добри и зли войни загинали всичко се възражда наново. Преди три години великата владетелка на тогавашното царство Каз Модан беше отстранена и убита от могъщи магьосници, обединили усилията на различните народи и раси... Сега,когато Каз Модан вече е в руини, един нов злокобен Черен Господар връща мракът сред земите, издигайки на ново демоничното царство под новото име Даркан, в съюз  с още по- зловещата Мраморна кула в която е роден...

Сега демони, вещици и войни от различни народи и раси отново обединяват сили, връщайки дори загинали от  Отвъдното и пътувайки в Бъдещето,опитвайки се да победят новата сила, по- могъща от  предишната... от Сянката  преди трите години  на мир.

Сега войната отново  е на път да се  вдигне и изходът от това е в ръцете навойните и магьосниците, от отвъндоно, от миналото, от настоящето... и от Бъдещето...

Това НЕ е училище, не е обикновена игра, това е приключение из Светове, тайнствени и непознати, които очакват своите герои!

~ ~ ~
Ако мислиш, че си един от тези герои- ние те очакваме, заеми полагащото ти се място, но ако смяташ просто да преминеш от тук и да си заминеш, без да помогнеш на Черния Господар или на тези срещу него, по- добре не си прави труда дори да се регистрираш.Правила на Форума
1. Всякакви нецензурни думи и изказвания са напълно забранени, както и обсъждането на други потребители.
2. Писането на кирилица е препоръчително, все пак сме в България.
- изключение се прави само при предварително осведомяване от страна на потребителя по ЛС или в съответната тема.
3.Флуудът, Офф-топикът и спаменето са забранени. Мнения състоящи се самоот емотикони, от една дума или само `Да` или `Не` се считат за Флууд.
4. Придържайте се към замисъла на темите и пишете само ако има какво да пишете.
5. Всеки потребител има лично мнение и то ще бъде уважено.
6.Всеки потребител може да се оплаче от друг независимо от причината,проблемът ще бъде широко обсъден и решението ще бъде справедливо.
7. Ако се нуждаете от помощ- питайте, но в съответните теми.
8. Зачистване на нередовни потребители ще се осъществява всеки 6 месец, на 30 число.
Под нередовни имам в предвид:
- с 0 мнения
- не влизали повече от година

Правила на играта
1. Като за начало всеки потребител трябва да направи свой герой. Стара по следния начин:
- Всеки потребител отваря Нова тема със своето име и в нея пуска данните на героя си.
- Няма ограничения в броя на героите, колкото са Ви необходими толкова направете.
2. Главния замисъл на този Форум е РП, препоръчително е мненията да са по- дълги от 3- 4 реда.
3.Всеки може да измисля собствено РП и да пуска нова тема за него, товаще става в определения подфорум, като преди това потребителят трябва дае осведомил за пускането на РП- то си.
4. Ако нежелаете да четете дългите РП теми, свържете се с някой от Модераторитеили Администратора ( с мен ) за да ви бъде разказано как се развиватнещата до момента и да можете да се включите без притеснения!
5.Никойпотребител няма право да убива някой от героите на друг потребител.Всичко може да стане сасмо със съгласието на собственика на дадениягерой, който е станал " мишена" на убийството.!


Забавлявайте се!